Sunt voluntar și sunt mândru de munca mea!

2015-12-05

voluntar

Ziua internațională a voluntarilor (International Volunteer Day) este celebrată în fiecare an, la data de 5 decembrie și oferă voluntarilor și organizațiilor ocazia de celebra munca în folosul celorlalți, de a împărtăși valorile voluntariatului și de a le promova în cadrul comunităților, al organizațiilor neguvernamentale, al agențiilor ONU, al autorităților guvernamentale sau al sectorului privat.

În 2015, ziua de 5 decembrie este dedicată persoanelor care își dăruiesc timpul, talentul, energia, cunoștințele și abilitățile în folosul comunității, pentru un viitor mai bun al întregii societăți, se arată pe site-ul oficial www.volunteeractioncounts.org. Tema din acest an este ''Lumea ta se schimbă. Tu? Fii voluntar!'', fiind o provocare lansată voluntarilor din întreaga lume de a se implica în implementarea noilor obiective globale, respectiv a Agendei 2030 pentru o dezvoltare durabilă, adoptată de Adunarea Generală a ONU la 25 septembrie 2015.

 

GIB Cluj este din 2005 desfășoară astăzi Campania ,,Sunt Voluntar și sunt mândru de munca mea!”. Asociația de basarabeni este considerată un maraton fără sfârșit, unde voluntarii învăță zilnic să-și controlăm respirația pentru ca a nu ieșim din cursă. Fac în continuare ce le place și prin asta  rămân organizația cu drag, nerv, dor și poveste. O poveste unică și irepetabilă. Povestea GIB-ului  este povestea oamenilor tineri ce au crezut și cred cu toată ființa lor în ceea ce fac. Rămân organizația care este să fie, să dorească, să creeze, să persevereze. Jos pălăria în fața voluntarilor! 

Inapoi

Add a comment

*
*
Calculati 7 plus 4.*