Bordul de Conducere a GIB Cluj – într-o nouă formulă

2015-12-14

bord2015

Bordul de Conducere a GIB Cluj – într-o nouă formulă

Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democraţie. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitatea în care vrei să trăieşti (M. Moore). Sub această deviză s-au desfășurat alegerile noului Bord de Conducere.

Sâmbătă,  12 Decembrie 2015, voluntarii GIB Cluj s-au întrunit într-o ședință extraordinară pentru a-și alegere noul consiliu de conducere și coordonatorii departmentelor aferente organizației.  Alegerile s-au desfășurat prin vot egal, direct și secret în conformitate cu statutul în vigoare al organizației.  Supravegherea alegerilor a fost efectuată de către o comisie specială, aleasă de către Bordul de Conducere aflat în funcție, care ulterior a făcut publice rezultatele alegerilor și numărul de voturi obținute de către candidați.

Fiecare candidat și-a susținut planul managerial, a convins auditoriul de abilitățile și experiența de care dispun pentru a se bucura de votul de încredere al membrilor cu drept de vot al organizației.  După numărarea buletinelor de vot, Comisia Electorală a anunțat următoarele rezultate: pentru functia de președinte a fost ales Andrei Harin, Tudor Duca a ocupat postul de vicepreședinte Fundraising, Cătălina Hasnaș - vicepreșesinte Proiecte, Nadejda Hantea – secretar general,  Doina Stina – coordonator Media și PR, Ecaterina Lavric – coordonator Resurse Umane, Sergiu Prodan- coordonator IT.

Le urăm sincere felicitări noilor membri ai Bordului de Conducere GIB Cluj, mult succes și cât mai multe realizări de-a lungul acestui mandat. 

 

 

Inapoi

Add a comment

*
*
Adunati 3 si 4.*