Articol comunicat

Doneaza o Carte!


Doneaza o carte peste Prut!

Revista Accent Basarabean

Accent Basarabean Nr5

Revista Accent Basarabean Nr.6, Iarna 2012

Publicitate

Parteneri Media

Parteneri

GIBCluj > Comunicate > Articol comunicat

Votul începe de la Tine de acasă!

2011-06-02 08:03

Noi credem în progres. Schmbarea aduce progresul. Noi vrem schimbare. Toate sunt „în mâinile noastre.”

 

Pe parcursul istoriei universale (mondiale) avem nenumărate exemple de progrese realizate prin „boom”-uri de natură economică, socială sau politică. Astăzi trăim într-o vreme în care dezvoltarea unui oraş, sat, comună se axează exclusiv pe cele trei direcţii şi toate depind de cetăţean – liberul arbitru.

 

Toate reformele, legile şi hotărârile „de sus” se răsfrâng asupra noastră a cetăţenilor, a celor care i-am „înscăunat” în unul din acele jilţuri confortabile din Primării. Eu merg la vot! Şi nu votez „Şederea şi somnul” gospodarilor din Primării! Eu votez viitorul, schimbarea, progresul!

 

Eu merg la vot! Nu voi lăsa pe cei puţini să decidă în ce comunitate să trăiesc! Nu voi lăsa alţii să-mi aleagă decorul! Nu voi lăsa în mâinile celor ce-au trăit deja o viaţă, şi nu au învăţat nimic, zidirea viitorului meu şi al posterităţii pe fantasme implantate cu forţa, cu frica şi cu „zăhărelul”! Eu votez pentru viitor, nu pentru trecut! Eu votez pentru comunitatea în care trăiesc!

 

În 5 IUNIE, localitatea ta (oraşul tău) are nevoie de votul tău de încredere, tu ai nevoie de Primar! Ajunge cât ne-au batjocurit! Noi vrem o casă într-o comunitate administrată echitabil, transparent şi echidistant şi pentru asta, la fel, votăm!

 

Votul începe de la mine şi de la tine de acasă, nu ezita – alege!

 

Liga Studentilor Basarabeni din România şi Grupul de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca nu susţine cu predilecţie nicio mişcare sau partid politic. Acest material exprimă poziţia asociaţiei de studenţi privind importanta participarii la vot în cadrul Alegerilor Locale din 5 iunie 2011.

Inapoi