Articol comunicat

Doneaza o Carte!


Doneaza o carte peste Prut!

Revista Accent Basarabean

Accent Basarabean Nr5

Revista Accent Basarabean Nr.6, Iarna 2012

Publicitate

Parteneri Media

Parteneri

GIBCluj > Comunicate > Articol comunicat

Just gather friends and get ready for some sweet, sugary fun!

2011-02-24 14:22

La Cluj, primavara incepe cu Basarabian Party -un show inedit si plin de surprize, o atmosfera incendiara si de neuitat.

Vineri, 4 martie, orele 22.00, BasarabianParty impreuna cu GIB-Cluj si in colaborare cu Kiss FM, Club Ring, Iulius Mall si FAS-USAMV, organizeaza un party exploziv, sub genericul Candy Night, pentru cei ce nu rateaza momentele pline de dans, energie, buna dispozitie si o muzica plina de maretie si dulceata.

Locatia aleasa pentru grandioasa petrecere este clubul Ring, cunoscut drept gazda chefurilor basarabene din Cluj-Napoca.

Cu ocazia desfășurării unui inedit Candy Night Party, pe scena clubingului romanesc, va incinge atmosfera caramelizata triadă a DJ-ițelor basarabence: DJ Lola Rock, DJ Eva Ice şi DJ KS.You! Ele vor oferi cele mai tari track-uri servite în flăcări, vocaluri minuţios selectate şi îndulcite în stilul ultimului răcnet al trendurilor mondiale şi senzaţii extrem de dulci menite să satisfacă toate gusturile.

Dj Eva Ice seduce print-o combinatie de trackuri vocale de o frumusete exclusiva si crazy banger-uri care sparg orice gheata, reusind sa evolueze in cele mai pretentioase locuri, atat in tara cat si peste hotare. O adevarata fashion-girl, redactor la o revista Lifestyle, Eva simte gustul la toate lucrurile de trend, iar colectia ei consta din ultimele hituri de pe dancefloors ale Ibizei si altor capitale ale muzicii electronice, publicul indragostindu-se din primul minut de energia si emotiile pure transmise.

DJ KS.You (Ksenia Dolovova) este un as la capitolul vocal house impregnat cu zaharoasele bituri emotionale. Ksenia confirma axioma ca omul talentat e talentat in toate. Ziua ea e redactor-sef al internet - portalului allfun.md jurnalista, prezentatoare, iar seara incanta publicul prin vocea ei seducatoare, prin muzica si dans, lucruri fara de care existenta ei ar fi imposibila.

Dar, “the sweetest candy” va fi DJ Lola Rock (Olia Tira) - zeița dance-house-ului care va carameliza întregul ansamblu al compozițiilor well-known dar și al celor proprii.

Duet cu Dibo la „Fabrica de staruri”, recital la „Faces of Friends” (festival la care a debutat acum cîţiva ani), mai multe medalii la campionatul de arte de la Hollywood, cea de-a doua participare la „Cerbul de Aur” şi Premiul „Unda de platină”, toate realizate într-un singur an, pe langa cele mentionate, Olia Tira a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010 (alaturi de SunStroke Project).

Amatorii de distractie la maxim au prilejul de a-si dezmorti simturile in cadrul unei nopti deosebite alaturi de cele mai bune DJ-ite din Republica Moldova, avand parte de momente ce vor indulci si colora viata fiecaruia.

Vesele, talentate si pline de voie buna, cele trei invitate, prin muzica lor, vor oferi toate motivele de a incepe weekendul mai devreme si energia necesara pentru a face fata unei nopti indelungate.

4 martie se apropie cu pasi rapizi, prinde momentul cand Dj Eva Ice va sparge gheaţa cu bange-urile ei de Ibiza, Dj Ks You iti va glazura auzul cu vocea ei splendida, iar DJ Lola Rock va oferi nectarul unei nopti magice si imbatatoare pline de muzica ce va indulci cu precadere intreaga luna.

Vino alaturi de GIB la cel mai sticky eveniment semnat BasarabianParty in Club RING!

 

Need more sugary sweetness? Candy Night Party is what you’re looking for.

Inapoi