Articol comunicat

Doneaza o Carte!


Doneaza o carte peste Prut!

Revista Accent Basarabean

Accent Basarabean Nr5

Revista Accent Basarabean Nr.6, Iarna 2012

Publicitate

Parteneri Media

Parteneri

GIBCluj > Comunicate > Articol comunicat

„E rândul tău să-i îngrijeşti”

2011-06-01 19:00

Campanie Publica

Grupul Cadeco, alcătuit din trei studente ale secţiei de Comunicare şi Relaţii publice, a Universităţii Babeş- Bolyai vă invită să participaţi la evenimentele organizate în cadrul campaniei publice împotriva neglijării persoanelor vârstnice, ce poartă titlul „E rândul tău să-i îngrijeşti” desfăşurat în perioada 23 mai-5 iunie.

 

Vǎ aşteptǎm cu mare plǎcere la o prelegere pe tema neglijării persoanelor vârstnice ce se va desfăşura în data de 2 iunie 2011, ora 17:00 în clădirea Bibliotecii Centrale Universitare. Prelegerea poartă titlul campaniei : "E rândul tău să-i îngrijești" şi în cadrul acesteia se vor dezbate teme legate de problema vârstnicilor.

 

Un alt eveniment al campaniei la care vǎ aşteptǎm cu mare plǎcere este o expoziţie de fotografii cu scop caritabil, care se va desfăşura în data de 31 mai 2011, ora 18:00 în cafeneua High- Life Chillout Cafe (Piaţa Unirii, nr 18, ap 5). Tematica expoziţiei este : „ Frumuseţea vârstei a treia”. La această expoziţie îsi vor expune fotografiile studenţii de la Facultatea de Ştiinţe şi Arte, respectiv Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. Campania publică "E rândul tău să-i îngrijești" este un proiect realizat sub conducerea profesorului universitar Răzvn Cherecheş şi are scopul de a schimba comportamentul grupului ţintă, ce vizează persoanele cu vîrsta cuprinsă între 30-55 ani. Partenerii campaniei sunt GIB Cluj, Radio UBB

 

Pentru detalii vǎ rugǎm, consultaţi materialele ataşate sau contactaţi-ne:

 

Deak Andrea: 0752848426

e-mail: fortunandy@ yahoo.com

 

Inapoi